Woonpark Hoevelaken krijgt veilige én stijlvolle trappen en hekwerken dankzij Van Ee Staalspecialisten


Op een prachtige dag in Woonpark Hoevelaken was het dan zover: de nieuwe bewoners konden hun intrek nemen in het recent opgeleverde woningbouwproject van Aalberts Bouw uit Loosdrecht. Voor de veiligheid van de bewoners en bezoekers waren er trappen en hekwerken nodig rondom de woningen. Aalberts Bouw wist meteen wie ze moesten bellen: Van Ee Staalspecialisten.

 

Van Ee Staalspecialisten is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen, produceren en monteren van stalen constructies als trappen, hekwerken en bruggen. Het bedrijf is gevestigd in Barneveld en werkt voor zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland en daarbuiten.

 

Het ontwerpen van de trappen en hekwerken voor het woningbouwproject in Hoevelaken was een uitdaging voor Van Ee Staalspecialisten. Het ontwerp moest niet alleen functioneel zijn, maar ook passen bij de uitstraling van de woningen en ook het speciale hout werd door hen geleverd. Na enkele brainstormsessies en schetsen kwamen ze tot een ontwerp dat voldeed aan alle eisen.

 

Na goedkeuring van het ontwerp ging Van Ee Staalspecialisten aan de slag in hun werkplaats. Hier werden de trappen en hekwerken op maat gemaakt, zodat ze perfect pasten bij de woningen in Woonpark Hoevelaken. Het was een uitdagend project, maar het resultaat mocht er zijn.

 

De nieuwe bewoners waren zeer tevreden met het eindresultaat en de samenwerking met Van Ee Staalspecialisten. De trappen en hekwerken waren niet alleen veilig, maar ook een mooie toevoeging aan de uitstraling van hun woningen. De bewoners konden veilig de trappen beklimmen zonder zich zorgen te maken over de veiligheid.

 

Het project was niet alleen een succes voor de bewoners van Woonpark Hoevelaken, maar ook voor de onderlinge samenwerking tussen de verschillende bouwpartners van dit prachtige project.

 

https://vaneestaal.nl/referenties/woonpark-hoevelaken-krijgt-veilige-en-stijlvolle-trappen-en-hekwerken-dankzij-van-ee-staalspecialisten/
Terug naar het overzicht