EECULAIR.nl: Onze circulaire staaloplossing nu ook opgenomen in de Nationale Milieudatabase!


Al 45 jaar lang levert Van Ee Staalspecialisten staalconstructies, trappen & balustrades, bruggen & infrastructuur en halffabricaten. En nu introduceren we onze duurzame lijn, EECULAIR.nl.

 

De Milieu Kosten Indicator (MKI), een belangrijke maatstaf voor duurzaamheid, is voor ons product slechts 0,026. Dit is momenteel het laagste cijfer in Nederland. Deze waarde is te vinden in de Nationale Milieudatabase en is gecontroleerd en vrijgegeven door een onafhankelijke beoordelaar. Wij hebben nu dus een eigen Cat. 1 product.

 

Met Van Ee Staalspecialisten / EECULAIR heeft u een betrouwbare partner op het gebied van staal. Wij zijn een familiebedrijf met 60 vaste medewerkers en bieden eigen engineering, constructie, productie en montage aan.

 

Daarnaast bieden we extra diensten voor circulaire projecten, zoals een gratis EECULAIR PROJECTSCAN tijdens de projectontwikkeling en onze EECULAIR MONITOR na de oplevering. Hiermee wordt het staal ook in de gebruiksjaren door deskundigen gecontroleerd, waardoor het beter hergebruikt kan worden in de toekomst.

 

Neem contact met ons op via 0342-493555 of info@vaneestaal.nl om een afspraak te maken voor onze circulaire staaloplossing voor uw project.
Terug naar het overzicht
  • EECULAIR.nl Nationale Milieudatabase EPD/LCA