Studenten Hoornbeeck Apeldoorn Bouw Uitvoerder opleiding bezoeken Van Ee Staalspecialisten


 

Op dinsdag jongstleden bezochten leerlingen van de opleiding Uitvoerder Bouw van het Hoornbeeck College in Apeldoorn Van Ee Staalspecialisten. Deze excursie bood de studenten de gelegenheid om meer te leren over de toepassingen van staal in de bouwsector. Van Ee Staalspecialisten is gespecialiseerd in het leveren van staalconstructies, trappen en balustrades, bruggen en specials en biedt een #Staaltotaal pakket aan.

 

De studenten werden rondgeleid door het kantoor, de fabriek en de assemblagehal, waar ze het productieproces van staal konden ervaren. Ze werden ingelicht over de diverse soorten staal en de wijzen waarop deze in de bouwsector worden gebruikt. Bovendien kregen ze de gelegenheid om vragen te stellen aan de experts van Van Ee Staalspecialisten, die hun kennis en ervaring graag deelden met de studenten.

 

Aangezien de studenten al werkzaam zijn bij bedrijven, bleek dat ze al veel kennis van het bouwproces hadden. Het was mooi om hun enthousiasme te zien. Het bezoek heeft de studenten inzicht verschaft in de toepassingen van staal in de bouwsector en hoe het productieproces van staal verloopt.

 

Dank voor jullie bezoek, succes bij jullie leerbedrijven en wellicht tot in de toekomst!

 

https://www.hoornbeeck.nl/opleidingen/uitvoerder-bouw-doorstroomvariant/
Terug naar het overzicht