Samenwerken op maat
Dat is het plan


Van Ee, van 1978 tot nu. Vakmanschap dat geleid heeft tot mooie projecten in architectuur, bouw en industrie. Tot een bloeiend bedrijf dat in diverse sectoren wordt ingeschakeld. Als ontwerper, engineer, bouwer en co-producent. En vooral: als creatieve meedenker in staalconstructies. Dat is wat Van Ee Staalspecialisten een veelzijdig partner maakt.Als opdrachtgever heeft u bij Van Ee Staalspecialisten alle ruimte voor een samenwerking op maat. U kunt ons inzetten voor elk deeltraject. Of het nu gaat om 3D-design, sterkteberekening, constructie, prefab bouwelementen, montage of co-creatie, we staan ervoor. Meedenken en meebouwen met de opdrachtgever, van design tot oplevering.

 

Creativiteit, een ijzersterke eigenschap
Staalconstructies voor bedrijfshallen, kantoren en woningen zijn dagelijks werk onder ons dak. Een aangename meerwaarde is onze ervaring met stalen trappen, balkons, balustrades, bruggen en artwork in staal, die we naadloos in elk ontwerpplan of bouwconcept kunnen inpassen

Staaltotaal, het complete verhaal
Staal Totaal is bij Van Ee het complete verhaal. Co-creatie vanaf het programma van eisen tot en met de nazorg en het onderhoud. Met de focus op een geïntegreerde ontwerp- en productieproces, maximale communicatie en minimale faalkosten.

 

Ons dashboard
Een goed dashboard is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De donkerblauwe knoppen zijn de trajecten die u bij ons kunt inschakelen: Design, Engineering, Build en Co-creatie. De lichtblauwe knoppen staan voor onze specialismen met ieder een overtuigend portfolio.