BRUGGEN


Van Ee Staalspecialisten hebben ruime ervaring met het produceren van bruggen. Van het eerste idee naar een gerealiseerde oplossing, dat is altijd een prachtig avontuur. Voor zowel de opdrachtgever, de architect, de landschapsspecialist, de constructeur als de bouwer. Gezamenlijk iets goeds realiseren, dat schept voldoening. Vooral als het binnen budget blijft. En als de eindgebruiker verrast is over het resultaat.


Trek de wandelschoenen eens aan en bezoek een idee van Van Ee en projectgenoten. Zoals de nieuwe wandelbrug op Landgoed Heuven bij Rheden. We hebben een originele wandelbrug opgeleverd in Nationaal Park Veluwezoom. Naar wens van de opdrachtgever moest de natuur gesymboliseerd worden in een brug met stalen constructie. Samen met Natuurmonumenten en de gemeente Rheden is een concept en ontwerp gemaakt. De brug wordt ondersteund door een boom. In de balustrade is

een bladmotief in staal verwerkt. De panelen hebben de paarse gloed van de hei. Het hout voor de brugdelen komt uit de eigen omgeving.


Mooi werk
Mooi werk om dit te mogen realiseren, van ontwerp tot en met de montage. Civiel, utilitair of kunst, bij Van Ee Staalspecialisten bouwen we graag bruggen tussen concept en realisatie.