TRAPPEN
EN BALUSTRADES

In staal kan het allemaal, zeker met Staaltotaal. Ook trappen en balustrades. Op zoek naar een standaard oplossing voor een trap en hekwerk? Of toch liever een op maat ontworpen en exclusieve design-trap en –balustrade? Van Ee Staalspecialisten is erin gespecialiseerd. En maakt veel mogelijk.


Maak gebruik van kennis
Opdrachtgevers weten het, en maken graag gebruik van de kennis binnen ons bedrijf. We kennen en begeleiden elk ontwerp- en productieproces van begin tot eind. Uiteraard kennen wij de inhoud van de bestekken, vaak Paragraaf32 of hoofdstuk 32. Naast staal ook in RVS, hout en glas. Onze tekenaars presenteren realistische full colour 3D-modellen, waarbij de trap en/of balustrade in uw situatie wordt gevisualiseerd. Daarna maken we het.

Geen trap te gek of te hoog
Uw wens mag een missie zijn. Onze ontwerp-afdeling, werkplaats en montageafdeling beheersen de kunst van het samenwerken. Uw trap of balustrade wordt dus exact volgens specificaties en afspraken op de gewenste locatie geplaatst. Opdrachtgevers waarderen onze benadering en weten ons steeds opnieuw te vinden. Of het nu gaat om steektrappen, spiltrappen, wenteltrappen, of om allerlei typen balustrades en privacyschermen: Van Ee Staalspecialisten maken het.