specials / infra


Van Ee, dat rijmt niet met nee. Want wie Staaltotaal claimt, heeft een reputatie hoog te houden. Die gedachte zindert door de hele organisatie van Van Ee Staalspecialisten. Van onze jongste tekenaars tot de oudste senior monteurs. Laten we dus maar eens beginnen met de gedachte dat alles mogelijk is, dan weten we zeker dat we ver komen. Bij Van Ee Staalspecialisten werken alleen maar mensen met zo’n instelling. Iedereen is een topper in zijn specialisme. Maar daarmee zijn we er nog niet.


We zijn er ook zeker van dat we elkaar optimaal kunnen aanvullen. Want we denken niet in eilandjes, maar in het grote geheel. Dus we snappen ieder van ons ook precies de behoeften van opdrachtgevers, architecten, aannemers en bouwers. Daarmee vinden we altijd de juiste middelen en materialen. En vooral: de mensen.


Geavanceerde staalconstructies voor gebouwen. Tailormade trappen en balustrades. Originele galerijen, drooglopen, overkappingen en doorgangen. Specials voor zeeschepen

en olieplatforms. Unieke constructies voor kunstwerken. Geautomatiseerde voerhekken. Bij ons is alles mogelijk. Van Ee Staalspecialisten geeft vorm aan elk idee, hoe uniek of complex het ook is. Dat idee vertalen we naar ontwerp, 3D-model en overzichtstekening. Komen we verrassingen tegen, dan bedenken we oplossingen die van onze veelzijdigheid getuigen. In samenspraak met ontwerpers, architecten en opdrachtgevers gaan we over tot productie en montage ter plekke. Kennis, inventiviteit en samenwerking: de componenten voor talloze aansprekende projecten in binnen- en buitenland.

 

Veel ervaring ook met infra projecten, waaronder geluidsschermen, leuningwerk, bruggen, stalen portalen, vluchttrappen, stations, liftconstructies, perronkappen, stijlen enz.