Staalconstructies


Van Ee Staalspecialisten. Voor veel opdrachtgevers dé oplossing voor bouwconstructies, trappen, balustrades en de meest uiteenlopende specials van staal. Dat we tientallen jaren vakkennis weten te combineren met efficiënte geautomatiseerde productieprocessen, is een waardevol gegeven. En dat Van Ee rijmt met een goed idee, staat bij onze relaties in het woordenboek.


Van latei tot spantconstructies
Van een eenvoudige latei voor een woning tot ingewikkelde gebogen spantconstructies voor grote loodsen: we produceren en monteren zo ongeveer alles. Grotere projecten van meer dan 1000 ton staal zijn voor Van Ee Staalspecialisten al lang geen uitdagingen meer. Het blijft natuurlijk wel altijd een uitdaging om zo effectief mogelijk te produceren. Met korte productie- en bouwtijden. En concurrerende prijzen. Uiteraard kennen wij de inhoud van de bestekken, vaak Paragraaf25 of hoofdstuk 25.

Advisering op de bouwplaats
De plek waar het moet gebeuren, daar zijn we graag. Waar nodig adviseren wij hoe de constructie het beste kan worden opgebouwd. Bij verbouwingen of uitbreidingen bezoeken we de bouwplaats. We bekijken dan hoe de constructie qua montage optimaal kan worden uitgevoerd. Desgewenst meten wij de constructie in, zodat wij de volledige verantwoordelijkheid dragen voor het passen van de constructie. En onze ervaring is dat opdrachtgevers dat weten te waarderen.