Parkeergarage Wittebrug Autogroep Den Haag


In Den Haag hebben we een prachtige parkeergarage voor Aan de Stegge Twello opgeleverd.

We mochten ons Staal Totaal concept leveren. Dus zowel de staalconstructie als de trappen. Tevens hebben wij ook de TT vloeren gelegd en de hekwerken gemonteerd.

Het ontwerp van de parkeervoorziening is tot stand gekomen in samenwerking met Jakobs Architecten uit Eindhoven en KBMA Bouwbegeleiding uit Wijchen en biedt ruimte aan 559 parkeerplaatsen. De gevel van de parkeervoorziening wordt voorzien van hoogwaardige stalen gevelplaat en logo passend bij de nieuwe en naastgelegen showroom. De parkeervoorziening wordt in eerste instantie alleen gebruikt door Wittebrug. Echter in het ontwerp is rekening gehouden met alle eisen die worden gesteld aan een openbare parkeervoorziening. Naast de klantvriendelijke uitstraling is er extra gelet op de investeringswaarde op langere termijn. Zo is er gekozen voor detaillering en materialisering die geschikt is om uit te breiden, te demonteren of op termijn te gebruiken als openbare parkeergarage voor de omgeving.

Architect: Continental Car Parks B.V. te Twello en Jakobs Architecten te Eindhoven, constructeur: JVZ Ingenieurs te Deventer.

 Dit artikel valt onder de volgende productgroep(en)Bekijk alles van staalconstructies