K2 Oosterburgereiland te Amsterdam


Voor woningcorporatie Stadgenoot heeft Heijmans op Oostenburgereiland in totaal 54 appartementen vrije sector huur en 97 studio’s voor sociale huur, evenals 500 m² kantoorruimte gerealiseerd. Op de begane grond zijn enkele appartementen geschikt voor mindervaliden. Bewoners van de appartementen en studio’s kunnen gebruik maken van diverse gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een gezamenlijke binnentuin en dakterras.

Voor het ontwerp zijn drie jonge architectenbureaus betrokken: Bureau Fraai en Laura Alvarez Architecture uit Amsterdam, en Architectuur Maken uit Rotterdam. Van Ee Staalspecialisten mocht in opdracht van Heijmans hun #StaalTotaal concept leveren, van staalconstructie tot en met de balustrades en van trappen tot en met een gouden gevelinvulling. Van ontwerp tot en met de oplevering zijn we betrokken geweest bij dit prachtige project, waarbij bijzondere kleurencombinaties in het oog springen!

 

Een bijzonder project naast het Inntel Hotel, waar wij ook aan mee mochten bouwen.Dit artikel valt onder de volgende productgroep(en)Bekijk alles van staalconstructies

Bekijk alles van trappen en balustrades