Parkeerdek Stater te Amersfoort


In opdracht van Aan de Stegge Twello mogen we de staalconstructie en trappen leveren en monteren van het Parkeerdek Stater te Amersfoort.

 

Door dit parkeerdek ontstaan er 180 parkeerplaatsen bij het kantoorgebouw van Stater te Amersfoort.

 

De parkeerplaatsen worden gerealiseerd op maaiveld en krijgen een groendak voorzien van parkachtige inrichting. Het ontwerp van het groendak is gebaseerd op de geografische kaart van de regio met onder andere een verwijzing naar alle grote plaatsen en het Eemmeer. Groendak is uitermate geschikt voor toepassing in openbaar gebied vanwege de natuurlijke uitstraling en inpassing in de omgeving. De constructie van het ontwerp is geoptimaliseerd en er is een dakconstructie ontwikkeld die voldoet aan zware belastingfactoren. Hierdoor is het dak ook geschikt voor bijvoorbeeld feesten en partijen.

 

Van Ee Staalspecialisten BV realiseert het Staal Totaal pakket voor dit parkeerdek. We leveren en monteren zowel de staalconstructie als de trappen en leggen ook de vloeren. Wederom een mooie samenwerking met Aan de Stegge Twello.Dit artikel valt onder de volgende productgroep(en)Bekijk alles van staalconstructies