Stationstrap Den Bosch


Fijn dat jullie proactief meedenken in de engineering!

Super dat jullie een eigen ervaren constructeur hebben, dat scheelt ons als bouwbedrijf veel tijd in het proces!

Wat een geordende fabriek, wij komen graag met onze opdrachtgevers/architect/constructeur naar jullie bedrijf om het productieproces in de praktijk te kunnen bekijken, geeft een bouwer aan.

Jullie zijn één van de weinige bedrijven in het bouwproces welke volgens planning op de bouw komt. Een duidelijk voorbereidingsschema van jullie projectleider en een montageleider welke goed overleg houdt met de uitvoerder.

Hardwerkende monteurs met een goed projectinzicht, die niet mopperen als ze een keer een hijsje voor ons moeten doen.

Ook bij jullie gaat wel eens wat fout, maar jullie lossen het op, dat vinden wij belangrijk.

 

Zomaar een greep uit een aantal reacties welke we afgelopen jaar kregen en waar we hard voor werken. Telkens iets beter worden, het bouwproces met elkaar leuker maken en samen met onze opdrachtgevers en bouwpartners mooie projecten bouwen dat willen we ook graag in 2023 voor jullie doen.

 

Ook dit jaar hopen wij weer wat projectfoto’s met jullie te delen. In deze bijdrage wat foto’s van de tijdelijke stationstrap voor Station Den Bosch, welke we in opdracht van Gebr. De Koning hebben gerealiseerd. We hebben veel ervaring met het werken op stations en bij het spoor. Onze mensen zijn in het bezit van het digitale veiligheidspaspoort en we kennen de werkwijze van NS/ProRail. We zijn in het bezit van trede 3 van de veiligheidsladder en beschikken ook over ISO 9001, 1090 EXC 3 en 14001.

 

Voor meer foto’s: https://vaneestaal.nl/referenties/stationstrap-den-bosch/
Terug naar het overzicht