StaalTotaal concept voor het project Solitair Cartesiusdriehoek te Utrecht


In Utrecht mogen wij voor Wessels Zeist een grote staalconstructie en de trappen/balustrades verzorgen inclusief zware vakwerken.

 

Een prachtig groot project. Alles wordt BIM getekend, zowel de staalconstructie als trappen/balustrades in één model getekend, in één fabriek gefabriceerd en compleet door ons gemonteerd. Door het toepassen van het #StaalTotaal concept van Van Ee Staalspecialisten, ontzorgen wij onze opdrachtgever, zodat deze minder partijen op elkaar hoeft af te stemmen.

We hebben al jaren een fijne samenwerking met de mensen van dit bouwbedrijf en samen zijn we trots op dit project!

 

Solitair

In het hart van de ontwikkellocatie Cartesiusdriehoek ontwerpt Zecc het appartementengebouw De Solitair. In opdracht van Keystone Vastgoed wordt een autonoom gebouw gerealiseerd met ca. 80 huurwoningen, waarvan 7 atelierwoningen en commerciële ruimten. Het markante gebouw met afgeronde hoeken krijgt een eigentijds industrieel karakter met alzijdig doorlopende buitenruimten.

Het gebouw staat midden in het groene park van de Cartesiusdriehoek, waar ca. 2600 woningen worden gebouwd. De appartementen zijn georganiseerd rondom een binnenplaats met ruimte voor groen en ontmoeten. Een imposante poort geeft toegang tot het dek en een centrale fietsenstalling.
Terug naar het overzicht