Parkeergarage Wittebrug Autogroep Den Haag


Wittebrug Autogroep gaat uitbreiden met onder andere een nieuwe showroom voor Audi. Door de nieuwe showroom vervallen er parkeerplaatsen op maaiveld en zijn er extra parkeerplaatsen noodzakelijk voor medewerkers en bezoekers.

Het ontwerp van de parkeervoorziening is tot stand gekomen in samenwerking met Jakobs Architecten uit Eindhoven en KBMA Bouwbegeleiding uit Wijchen en biedt ruimte aan 559 parkeerplaatsen. De gevel van de parkeervoorziening wordt voorzien van hoogwaardige stalen gevelplaat en logo passend bij de nieuwe en naastgelegen showroom. De parkeervoorziening wordt in eerste instantie alleen gebruikt door Wittebrug. Echter in het ontwerp is rekening gehouden met alle eisen die worden gesteld aan een openbare parkeervoorziening. Naast de klantvriendelijke uitstraling is er extra gelet op de investeringswaarde op langere termijn. Zo is er gekozen voor detaillering en materialisering die geschikt is om uit te breiden, te demonteren of op termijn te gebruiken als openbare parkeergarage voor de omgeving.

Architect: Continental Car Parks B.V. te Twello en Jakobs Architecten te Eindhoven, constructeur: JVZ Ingenieurs te Deventer

Voor Aan de Stegge Twello mogen wij ons Staal Totaal concept leveren. We leveren en monteren de staalconstructie en trappen, tevens leggen wij de TT vloeren en monteren de hekwerken.

Update d.d. 31-01-2019
Terug naar het overzicht