Offshore projecten voor Van Ee Staalspecialisten


Van Ee Staalspecialisten heeft altijd ingezet om op hoog niveau producten af te leveren. We hebben in de afgelopen jaren al veel ervaring opgedaan met Offshore producten, Maritime, Aviation, Infra en halffabricaten voor de industrie.

 

In onze moderne productiehal kunnen we grote afmetingen en gewichten handelen:

 

Max. 6,5 m1 breed, lengte segmenten 30 m1, 4 m1 hoogte, gewicht max. 20 ton (uitzonderingen voor 30-40 ton).

 

We zijn in het bezit van de volgende certificering
NEN-EN ISO 9001 – Kwaliteitsmanagementsysteem • NEN-EN ISO 14001 – Milieumanagementsysteem • VCA* VGM beheerssysteem • NEN-EN 1090-2:2018 EXC1 EXC2 EXC3 – Conformiteitscertificaat van de productiecontrole • Safety Culture Ladder 3 (Veiligheidsladder trede 3) • NEN-EN-ISO 3834-2 – Conformiteitscertificaat voor smeltlassen van metalen

 

Tevens kunnen wij uw producten hier in Barneveld voorzien van een C5 High conservering en hebben ervaring met controles van externe partijen welke de materialen checken, lassen controleren en de kwaliteit van de conservering beoordelen. Iedereen van uw opdrachtgever is welkom om tijdens het productieproces de fabriek te komen bekijken en te controleren. Tevens hebben wij producten afgeleverd volgens de Germany Lloyds Workshop Approval.

 

Wij realiseren graag uw producten voor u, dat kunnen ook halffabricaten zijn, die u verder zelf assembleert. Wij zetten graag onze vakmensen in om u een hoogwaardig product aan te leveren!

 

Bel gerust naar 0342-493555 of stuur een mail naar info@vaneestaal.nl

 

Ook van harte welkom voor een bedrijfsbezoek of een audit van ons fabrieksproces!

 
Terug naar het overzicht