Nieuwbouw 66KV Energy Station Maasvlakte Rotterdam


In Rotterdam op de Maasvlakte zijn we in opdracht van BVR volop bezig met de montage van de staalconstructie, trappen, roosters en hekwerken. Opnieuw ons prachtig #StaalTotaal concept. Waarbij we de aannemer ontzorgen door al deze disciplines in één BIM-model uit te werken en ook de volledige montage voor onze rekening te nemen. Een mooi project in samenwerking met de aannemer, architect en Stedin!

 

Veiligheid in Aanbesteding (Via)

Vanaf januari 2022 zijn wij in het bezit van trede 3 op de Veiligheidsladder en voldoen we aan de Via. Dit hebben de ondertekenaars van de Governance Code Veiligheid in de Bouw met elkaar afgesproken. Hiermee onderstrepen zij het belang van veiligheidsbewustzijn en een sterke veiligheidscultuur voor meer veiligheid in de bouw.

 

Heeft u ook een project waarbij u gebruik wil maken van ons #StaalTotaal concept. Of eist uw opdrachtgever ook onderaannemers met een hoog veiligheidsbewustzijn en de kwaliteit kan aantonen door diverse certificering? Neem contact met ons op: 0342-493555 of info@vaneestaal.nl
Terug naar het overzicht