Begeleid transport voor zware spanten


Volop bezig met de eerste zware spanten voor het nieuwe SRON gebouw te Leiden. Uitdagend vakwerk, incl. keuringen. In verband met de grote afmetingen, worden deze spanten met vergunning en begeleid transport aangevoerd bij de coater en op de bouwplaats.

Je ziet mooi ons Staal Totaal concept op de foto. Staalconstructie en trappen. Door de spiltrappen, zie je ook beter de afmetingen van het spant. Een standaard spiltrap is gemiddeld zo’n 3 meter hoog om een idee te geven bij de grootte van het spant.

 

Ook Van Ee Staalspecialisten heeft de nodige maatregelen genomen intern, maar ook met leveranciers en opdrachtgevers. Gelukkig kunnen en mogen wij dankzij deze maatregelen nog steeds volop doorgaan met de productie en de montage. Samen Sterk!

 

Veel opdrachtgevers zijn vaste klant. Wij helpen ze om vanaf het voortraject (proactief) grip op de staalconstructie en trappen/balustrades/bruggen (STAAL TOTAAL) te krijgen. Zodat het bouwproces vlot en efficiënt verloopt.

 

Dat doen we ook graag voor uw project! Maak vrijblijvend gebruik van onze kennis en bel of mail gerust! 0342-493555 of info@vaneestaal.nl

 

 
Terug naar het overzicht