Avondsessie Van Ee Staalspecialisten Model Based Steel Building


Op donderdag 17 mei a.s. organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en Construsteel een avondsessie in ons nieuwe pand!

 

Datum: 17 mei 2018

 

Duur: Middag/avond (van 15.00 tot 21.00 uur)

 

Bestemd voor: Directeuren, hoofden bedrijfsbureau, inkopers, projectleiders, calculatoren, tekenaars, productieleiders en constructeurs van staalconstructiebedrijven. Daarnaast ook interessant voor constructeurs, aannemers, adviseurs en architecten.

 

Organisatie: Van Ee Staalspecialisten te Barneveld is al 40 jaar toonaangevend binnen de staalbouw, wat deze zomer dan ook gevierd zal worden! Ons bedrijf is gespecialiseerd in staalconstructies (tot 1.000 ton), trappen, balustrades, bruggen en specials. Wij focussen ons op uitdagende projecten die wij het liefst compleet en in co-creatie uitvoeren vanuit ons nieuwe pand dat wij halverwege 2017 in gebruik hebben genomen.

 

Inhoud: Op donderdag 17 mei a.s. organiseert Bouwen met Staal in samenwerking met Van Ee Staalspecialisten, Construsoft en ConstruSteel een avondsessie in ons nieuwe pand. Een avondsessie waarbij visie en praktijk elkaar raken. Van een papierloos productieproces naar papierloos staalbouwen. De verschuiving van het huidige staalbouwproces naar een model gestuurd proces wordt besproken. Ontdek hoe de staalbouwbranche het proces over een aantal jaar ziet en hoe de keten hier op inspeelt? Met interessante sprekers en een boeiende visie voor elk onderdeel van het proces is deze avondsessie zeker de moeite waard. Afsluitend vindt een rondleiding plaats in ons gloednieuwe pand. Gaat uw organisatie mee in de ontwikkelingen binnen de branche?
Kortom: een event dat u niet mag missen. Gezien het maximum aantal bezoekers, wordt aangeraden om u zo spoedig mogelijk aan te melden. Meld u direct aan via deze link: https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/avondsessies/aanmelden/avondsessie-van-ee-staalspecialisten/
Heeft u als opdrachtgever van Van Staalspecialisten belangstelling voor deze sessie neem dan contact met ons op via: gerben@vaneestaal.nl

 

Locatie: Van Ee Staalspecialisten Deventerweg 5, 3771 NP Barneveld

 

Prijs: Gratis voor alle bedrijfsleden en persoonlijke leden (ook student-leden) van Bouwen met Staal. Voor niet-leden brengen wij een bedrag van € 120,- (excl. btw) in rekening. Heeft u als opdrachtgever van Van Staalspecialisten belangstelling voor deze sessie neem dan contact met ons via het hierboven genoemde e-mailadres, dan is het gratis.

 

Programma:
15.00 uur Ontvangst met koffie en thee
15.30 uur Welkomstwoord
16.00 uur Model Based Engineering & Estimation
17.00 uur Model Based Production
18.00 uur Model Based Progressing
19.00 uur Rondleiding door het pand
19.30 uur Buffet en borrel
21.00 uur Einde

 

Aanmelden:
Voor deelname kunt u zich aanmelden via deze link: https://www.bouwenmetstaal.nl/evenementen/avondsessies/aanmelden/avondsessie-van-ee-staalspecialisten/. Na aanmelding ontvangt u per e-mail een deelnamebevestiging en indien van toepassing een deelnamefactuur. Bouwen met Staal behandelt de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst. U heeft zich aangemeld, maar bent toch verhinderd? U kunt zich tot uiterlijk 9 mei kosteloos afmelden. Daarna is Bouwen met Staal helaas genoodzaakt een bedrag van € 70,- (excl. BTW) in rekening te brengen. Heeft u als opdrachtgever van Van Staalspecialisten belangstelling voor deze sessie neem dan contact met ons op via: gerben@vaneestaal.nl
Terug naar het overzicht