Prachtige hoofdtrap, 1200 ton staalconstructie, balustrades en andere trappen voor Dimensio Almere


Voor Dimensio in Almere mochten wij voor Aan de Stegge Twello 1200 ton staalconstructie monteren, vele trappen en balustrades en een schitterende hoofdtrap incl. houtafwerking.

Het is een prachtig project geworden! We zien de laatste jaren steeds meer #Staaltotaal projecten. Waarbij we zowel de staalconstructies als trappen/balustrades verzorgen. Alles wordt BIM getekend en door ons in het werk gemonteerd, waarbij we er zelf voor zorgen dat de verbindingen van de trappen aan de staalconstructie goed zijn afgestemd op elkaar. Hiermee ontzorgen wij het bouwbedrijf.

Zeker een hoofdtrap is een belangrijk zicht onderdeel van de nieuwbouw voor zowel de opdrachtgever als de architect. Voorafgaand aan het ontwerp en tijdens het ontwerp worden de wensen en details goed besproken. Tijdens het 3D modelleren worden de partijen goed betrokken. Ook nodigen we tijdens het maakproces in onze fabriek de diverse bouwpartners uit, zodat men met eigen ogen kan zien hoe de trap wordt opgebouwd.

Wanneer dan de opdrachtgever 100% tevreden is over de trap, weten we dat we met elkaar weer een mooi werk hebben gerealiseerd en richten we ons weer op het volgende project! Van Ee Staalspecialisten voor mooie trappen, balustrades, staalconstructies en bruggen!

 

Voor meer foto’s klik op deze link!
Terug naar het overzicht