Nieuwbouw wooncomplex Amsterdam


Voor woningcorporatie Stadgenoot realiseert Heijmans op Oostenburgereiland in totaal 54 appartementen vrije sector huur en 97 studio’s voor sociale huur, evenals 500 m² kantoorruimte. Op de begane grond zijn enkele appartementen geschikt voor mindervaliden. Bewoners van de appartementen en studio’s kunnen gebruik maken van diverse gemeenschappelijke voorzieningen, waaronder een gezamenlijke binnentuin en dakterras.

Voor het ontwerp zijn drie jonge architectenbureaus betrokken: Bureau Fraai en Laura Alvarez Architecture uit Amsterdam, en Architectuur Maken uit Rotterdam.

 

Voor Van Ee Staalspecialisten BV weer een prachtige Staal Totaal opdracht, wij leveren voor dit project de staalconstructie, de balustrades en muurleuningen, de vluchttrappen, de spiltrappen, de borstweringssteunen, de privacyschermen en de glazen galerijschermen. Op de naastgelegen bouwplaats op Oostenburgereiland zijn we ook bezig met de nieuwbouw van het 4 sterren Inntel hotel.

 

#Staalconstructie #balustrades #muurleuningen #vluchttrappen #spiltrappen #hulpstaal #privacyschermen #galerijschermen #wooncomplex #Oostenburgereiland #Amsterdam #Staaltotaal #Staal #Appartementen #studio’s #kantoor
Terug naar het overzicht