https://vaneestaal.nl/referenties/een-echte-designtrap-gerealiseerd-door-staalspecialisten/


Uw designtrap gerealiseerd door staalspecialisten!

 

Veel mensen staan even stil wanneer ze een gebouw binnenkomen en een prachtige @VanEeStaal trap zien staan. Mooi design, prachtige kleurencombinatie en uitnodigend om er gebruik van te maken!

In de bouw is Hoofdstuk 32 of paragraaf 32 het bestekhoofdstuk over trappen. Bij Van Ee Staalspecialisten begint het aan de voorkant. De wensen van de opdrachtgever/architect bespreken en deze door onze ervaren trappen engineers omzetten naar mooie 3D modellen. Met zorg de materialen bemonsteren en bestellen. Om dan op onze trappenafdeling door vakmensen tot een prachtig geheel te realiseren. Tijdens dit proces is ook de opdrachtgever/architect weer van harte welkom in onze moderne productiehal. Zodat ze met eigen ogen het proces van dichtbij mee kunnen maken. Daarna wordt het geheel zorgvuldig geconserveerd en door onze ervaren montagemedewerkers nauwkeurig gemonteerd.

Vaak krijgen we achteraf foto’s toegestuurd met mooie reacties erbij. Daar doen we het voor! Dus wilt u ook een prachtige trap neem contact op met ons via 0342-493555 of info@VanEeStaal.nl Voor meer foto’s klik op deze link.

Tot ziens!
Terug naar het overzicht