Hoe werkt Van Ee Staalspecialisten?


Hoe werkt Van Ee Staalspecialisten?

 

Bovenstaande vraag krijgen we vaak, de klanttevredenheid is hoog. Hoe doen jullie dat?

 

Een project begint bij ons niet bij een opdracht. Vaak hebben we al een jarenlange samenwerking met opdrachtgevers. Die opdrachtgevers weten ons al in het voortraject te vinden en dat moedigen wij ook aan.

 

Een opdrachtgever moet kennis hebben van heel veel onderdelen bij een project. Daarom assisteren wij graag met onze specifieke staalkennis bij projecten. Hoe kan iets slimmer? Wat is de beste conservering? Hoe de beste bevestiging? Hoe kunnen we een constructie circulair maken? Hoe kunnen we emissieloos materieel inzetten?

 

Wij steken veel tijd in onze offertes en hebben daarom een grote calculatieafdeling. Waar nodig worden er eigen engineers, productiemensen en montagemedewerkers aan de voorkant bij een project betrokken. Hierdoor maken we met onze opdrachtgevers de beste keuze.

 

We hebben een eigen constructeur in huis, hierdoor kunnen we sneller schakelen indien nodig en kunnen we het rekentechnisch aantonen.

 

Bij opdracht plannen we tijd in voor een startgesprek en wordt er een projectleider en montageleider aan het project gekoppeld. We maken een voorbereidingsschema zodat de diverse partijen (opdrachtgever, architect, constructeur) weten wanneer zij het één en ander ter controle kunnen verwachten en hiervoor tijd vrijhouden. Uiteraard werken wij volop mee aan BIM trajecten.

 

De montageleider heeft nauw overleg met de uitvoerder op de bouwplaats en zorgt dat er goed wordt meegedacht.

 

We houden een dossier van het project bij welke we kunnen sturen naar onze opdrachtgever en in ieder geval in ons archief bewaren.

 

We zijn een financieel gezond familiebedrijf, dat schept vertrouwen en we werken voortdurend aan onze strategie, bijvoorbeeld circulair staal leveren door middel van onze EECULAIR formule.

 

En ook bij ons worden er af en toe fouten gemaakt, maar die lossen we met spoed op.

 

Hierdoor mogen we al 45 jaar projecten maken voor opdrachtgevers en de Staalspecialisten van Van Ee staan klaar om uw volgende project te realiseren! Welkom voor staalconstructies, trappen & balustrades en bruggen & infra.

 

Welkom bij Van Ee Staalspecialisten! 0342-493555 / info@vaneestaal.nl / www.VanEeStaal.nl

 

In Spijkenisse hebben we voor Aalberts Bouw een grote glasluifel gerealiseerd. Deze glasluifel werd op een uitdagende locatie gemonteerd bij trambanen en winkelend publiek.

Voor meer foto’s zie: https://vaneestaal.nl/referenties/luifel-winkelcentrum-akkerhof-te-spijkenisse/
Terug naar het overzicht