Trappen voor Dordrecht DC Distripark


In opdracht van Pleijsier Bouw hebben wij design trappen mogen engineeren, leveren en monteren in het grote project DC Distripark te Dordrecht.

 

Prachtige vormen, in een matzwarte coating en een deel van de trappen ook incl. houten treden geleverd.

 

Wij hebben speciale trappenbouwers in dienst, welke hun jarenlange vakmanschap gebruiken om trappen te realiseren. Ter plaatse kunnen we aan het einde van het bouwproces uw trappen nog voorzien van een prachtige eindcoating.

 

Dus naast staalconstructies, realiseren wij ook trappen, balustrades en bruggen. Met ons StaalTotaal concept zorgen wij dat het allemaal op elkaar is afgestemd. Zodat het u dat allemaal niet op elkaar hoeft af te stemmen en er geen discussie tussen verschillende partijen ontstaat. Alles in 3D/BIM getekend, samen met uw opdrachtgever kunnen we van tevoren uitgebreid de trappen bewonderen en waar mogelijk aanpassen. Wij merken dat voor veel opdrachtgevers de trappen de ‘eyecatcher’ van het gebouw wordt, daarom zijn ze met de architect ook van harte welkom tijdens het maakproces in onze fabriek. Zodat ze zien hoe hun trappen tot ware kunstwerken worden gevormd!Dit artikel valt onder de volgende productgroep(en)Bekijk alles van trappen en balustrades